vrc gebouw

Stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert.

Contactgegevens

Luitertweg 36a
4882 TD Zundert

Tel: 076-5974165
E-mail: info@vrczundert.nl

Rekeningnr: NL26 RABO 0160587743

Openingstijden

In JULI, AUGUSTUS: woensdag t/m vrijdag 13-16u & weekend 10-16u. ----------------------------------------- APRIL t/m SEPTEMBER: woensdag 13-16u & weekend 10-16u. ----------------------------------------------- OKTOBER t/m MAART: woensdag 13-16u & zaterdag 10-16u. ----------------------------------------------- GESLOTEN OP: 1e paasdag, 1e en 2e kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag. --------------------------------------- Per 1 juni is de winkel op woensdagmiddag en zaterdag geopend. Voor een verrekijkers maakt u het beste altijd een afspraak!

***************************************
Vanwege de uitbraak van het coronavirus worden er geen dieren persoonlijk aangenomen. U mag de hulpbehoevende dieren altijd plaatsen in onze nachtopvang cq Vogelkist. Deze nachtopvang wordt zeer regelmatig geleegd. Vul duidelijk het formulier in en u wordt altijd op de hoogte gehouden over de afloop van uw gevonden dier. Wilt u weten hoe het gaat met uw vogel of dier? Bel dan niet, maar stuur ons een mail via info@vrczundert.nl. We proberen uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden, maar door de drukte in de opvang kan het soms eventjes duren.

U kunt ons bereiken per e-mail op info@vrczundert.nl en telefonisch op 076-5974165.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van wat er allemaal in ons centrum gebeurt? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. via info@vrczundert.nl

Aanmelden
  • Kan ik een vogel kopen?

  • Mijn tamme vogel is weggevlogen, is deze bij u gebracht?

  • Hoe gaat het met ons gebrachte vogeltje?

  • Kan ik, als minder valide, ook uw centrum bezoeken?

  • Kan ik bij jullie een feestje geven?

  • Kan ik bij jullie stage lopen?

  • Kan ik mijn tamme vogel naar jullie brengen?

  • Kan ik zelf iets doen?

Transparant

VRC Zundert is volledig afhankelijk van donateurs, schenkers en sponsoren. Die dragen we dan ook op handen en stellen we geregeld op de hoogte van de gang van zaken.
We zijn transparant en werken zo efficiënt mogelijk. Alle bestuurders en toezichthouders doen hun werk pro deo. Volledige verantwoording over de financiën wordt afgelegd tijdens de jaarlijkse donateursdag en sponsordag. Het jaarverslag wordt op de site gepubliceerd, deze vindt u onder documenten. We hebben de Anbi-status en CBF-keurmerk.
De verplichte documenten ter verantwoording van deze status vindt je hier.
Keurmerken vindt je hier.

Bestuur
Het bestuur van Stichting VRC Zundert wordt gevormd door:
Charles Brosens (voorzitter), Renė Koeken (penningmeester), Ine Timmers (secretaris), Berry Hartman en Rene Janssen

Samenwerking

Goede samenwerking met lokale, regionale en landelijke organisaties is erg belangrijk. Met uitwisseling van kennis en goede communicatie staan we samen sterk om in problemen geraakte dieren doeltreffend op te vangen. We werken intensief samen met onze partners.