vrc gebouw

Stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert.

Contactgegevens

Luitertweg 36a
4882 TD Zundert

Tel: 076-5974165
E-mail: info@vrczundert.nl

Rekeningnr: NL26 RABO 0160587743

Openingstijden

Zaterdag 10-16u & woensdag 13-16u April t/m september ook zondag van 10-16u Juli, Augustus woensdag t/m vrijdag 13-16u & weekend 10-16u. ----------------------------------------- Schoolvakanties: Meivakantie op woensdag tot en met vrijdag 13-16 uur, weekend van 10-16 uur. (vakantieperiodes gebaseerd op basisscholen gemeente Zundert) ----------------------------------------- Feestdagen: Geopend: 2e paasdag, hemelvaart, 1e en 2e pinksterdag van 10-16 uur. -------------------------- Gesloten op: 1e paasdag, 1e en 2e kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag.

***************************************
Vanwege de uitbraak van het coronavirus is VRC Zundert tot nader orde gesloten voor publiek. Hulpbehoevende dieren kunt u te allen tijde plaatsen in onze nachtopvang. Deze nachtopvang wordt maandag tot en met zaterdag overdag tussen 10 en 16 uur en zondag tussen 10 en 12 uur regelmatig geleegd. U kunt ons bereiken per e-mail op info@vrczundert.nl en telefonisch op 076-5974165. ************** Overweegt u een specifieke aankoop zoals verrekijker of nestkast uit onze winkel, neem dan contact op voor een afspraak.

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van wat er allemaal in ons centrum gebeurt? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief. via info@vrczundert.nl

Aanmelden
  • Kan ik een vogel kopen?

  • Mijn tamme vogel is weggevlogen, is deze bij u gebracht?

  • Hoe gaat het met ons gebrachte vogeltje?

  • Kan ik, als minder valide, ook uw centrum bezoeken?

  • Kan ik bij jullie een feestje geven?

  • Kan ik bij jullie stage lopen?

  • Kan ik mijn tamme vogel naar jullie brengen?

  • Kan ik zelf iets doen?

Transparant

VRC Zundert is volledig afhankelijk van donateurs, schenkers en sponsoren. Die dragen we dan ook op handen en stellen we geregeld op de hoogte van de gang van zaken.
We zijn transparant en werken zo efficiënt mogelijk. Alle bestuurders en toezichthouders doen hun werk pro deo. Volledige verantwoording over de financiën wordt afgelegd tijdens de jaarlijkse donateursdag en sponsordag. Het jaarverslag wordt op de site gepubliceerd, deze vindt u onder documenten. We hebben de Anbi-status.
De verplichte ducumenten ter verantwoording van deze status vindt je hier.
Keurmerken vindt je hier.

Bestuur
Het bestuur van Stichting VRC Zundert wordt gevormd door:
Charles Brosens (voorzitter), Renė Koeken (penningmeester), Ine Timmers (secretaris) en Mary Holleman.

Raad van Toezicht
De Raad van toezicht wordt gevormd door:
Pierre Adriaensen, Gert Bouwmeester, Berry Hartman en Kees Stuijts

Samenwerking

Goede samenwerking met lokale, regionale en landelijke organisaties is erg belangrijk. Met uitwisseling van kennis en goede communicatie staan we samen sterk om in problemen geraakte dieren doeltreffend op te vangen. We werken intensief samen met onze partners.