vrc gebouw

Activiteiten VRC Zundert tot 1 september geannuleerd

  24 april 2020  

De maatregelen rondom het corona-virus hebben ertoe geleid dat we alle activiteiten in ons centrum tot 1 september hebben geannuleerd. Dat is voor ons dit jaar extra zuur want we hebben een jubileum te vieren. Dit jaar bestaat ons centrum 40 jaar en we hadden een mooi programma met extra workshops, lezingen en excursies voor jong en oud gepland. Ook wilden we tijdens de donateursdag onze bezoekers met trots de nieuwe “H-kooien” en de opgeknapte educatieve ruimte laten zien en samen met onze vrijwilligers feestelijk toosten op ons jubileum. Dit gaat helaas allemaal niet door…

Maar gelukkig kunnen we tot nu toe onze hoofdtaak blijven uitvoeren. De opvang van gevonden inheemse vogels en zoogdieren gaat door en samen met onze vrijwilligers doen we ons best dit te blijven doen. Elk jaar worden er in de periode die gaat komen heel veel jonge vogels en zoogdieren naar ons centrum gebracht, soms wel 100 per dag! Vanwege het corona-virus en de veiligheid van onze vrijwilligers zijn we op dit moment dan ook een extra ruimte aan het inrichten specifiek voor de verzorging van deze jonge dieren. Op deze manier bereiden we ons voor op de drukste tijd in onze opvang.

Het is soms goed nadenken en improviseren maar we houden het vol want de IC-opnames lopen terug en het corona-virus lijkt steeds verder af te nemen en dat is het aller belangrijkste!

Blijf gezond en tot ziens!

 

Wilt u ons centrum helpen?
SMS dan VRC naar 4333 en doneer eenmalig €3,00 aan ons centrum.

 

 

Bekijk al het nieuws