KIJK

vrijdag 15 december: Theater Zundert presenteert Begijn Le Blue – KIJK (vogelvertelling / cabaret)

  20:15 - 22:00  

Theater Zundert verzorgt een mooi theaterprogramma in de gemeente Zundert. Voor de voorstelling “KIJK” van cabaretier én absolute vogelkenner Begijn Le Blue hebben we de handen ineen geslagen en organiseren we samen deze voorstelling in ons centrum.

KIJK!
Fwiet! Fwiet! Is de naam van de podcast en het vogelmagazine van Begijn Le Bleu dat enthousiast wordt onthaald door media en publiek. Nu brengt Begijn een voorstelling over de kick van het vogelspotten: KIJK

Hij heeft het over de machtige levenswijze van vogelsoorten zoals de rietzanger, de gierzwaluw en de raaf. Hij neemt je mee in de lucht tijdens de vogeltrek waar een stroom van miljoenen vogels passeert richting het Zuiden, om vervolgens terug te landen in eigen land waar blauwe reigers als zen-monniken geduldig wachten om hun slag te slaan. Dit alles om te tonen dat onze natuur nog slimmer en mooier is dan u al dacht.

Begijn doet dit met woord en beeld zoals we dat van hem kennen. Met bezieling en humor vertelt hij over zijn passie om er een prachtige avond vol verwondering van te maken. Laat u meevoeren in de wondere wereld van Begijn waar vogels de hoofdrol spelen.

www.begijnlebleu.be

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.theaterzundert.nl 

Terug naar de agenda