vogels voeren

Dierenliefde, vrijwilligers en geld.

De drie hoofd ingrediënten om het Vogelopvangcentrum draaiende te houden. De liefde is in ruime mate aanwezig, het budget is echter krap en we kunnen altijd extra handen gebruiken Door ons centrum te steunen, draagt u rechtstreeks uw steentje bij aan het verhelpen en voorkomen van onnodig dierenleed.

Ik word graag vrijwilliger!

Bij VRC Zundert nemen de vrijwilligers een zeer belangrijke plaats in. Zonder enthousiaste, toegewijde vrijwilligers zou VRC Zundert niet kunnen bestaan in deze omvang. De vele gewonde en zieke dieren hebben dagelijks deskundige zorg nodig van een team dierenverzorgers. Ook voor andere ondersteunende rollen binnen het centrum hebben we helpende handen nodig. Of dat nu in de horeca is, voor rondleidingen, technische dienst, tuinonderhoud of administratie, bij VRC Zundert is altijd behoefte aan betrokken vrijwilligers. Voor ieder onderdeel hebben we een team aan vrijwilligers. De sfeer onder de vrijwilligers is er een van “samen de schouders eronder”. Er heerst een gezellige en actieve teamspirit.

Heb jij een hart voor dieren en natuurbehoud, wekelijks tijd en wil je graag als vrijwilliger een bijdrage leveren aan de doelstellingen van VRC Zundert? Check dan snel onze vacatures!

Particuliere bijdrage.

VRC Zundert is afhankelijk van donaties, giften en sponsoring. Wilt u VRC Zundert financieel helpen dan zijn er de volgende 4 mogelijkheden:

Doneren

eekhoorn

Maandelijkse donatie

Met een minimum bedrag van 10 euro per jaar of 3 euro per maand kunt u ons en onze dieren in de opvang steunen. U ontvangt voor uw steun 2 maal per jaar onze Vogelkrant en een uitnodiging voor onze exclusieve donateursdag. Doneer hier maandelijks Hartelijk dank voor uw donatie!

jonge wezel

Eenmalige donatie.

Met een minimum bedrag van 10 euro per jaar of 3 euro per maand kunt u ons en onze dieren in de opvang steunen. U ontvangt voor uw steun 2 maal per jaar onze Vogelkrant en een uitnodiging voor onze exclusieve donateursdag. Doneer hier eenmalig Hartelijk dank voor uw donatie!

vogels voeren

Schenken en Giften.

Gift: Wilt u Stichting Vogelrevalidatiecentrum structureel steunen? Dat kan heel eenvoudig met een periodieke schenking. Met een periodieke schenking profiteert u van belastingvoordeel. In deze folder kunt u meer informatie lezen over de mogelijkheden. U mag dan uw schenking jaarlijks als aftrekpost opvoeren bij uw aangifte inkomstenbelasting. U geeft ons en de dieren daarmee zekerheid voor de toekomst en uw gift is meer waard.   Periodiek schenken: Download het schenkingsformulier Print het formulier uit. Vul het formulier in en onderteken deze. Stuur het formulier naar: Stichting Vogelrevalidatiecentrum Zundert
 Luitertweg 36a 
4882TD Zundert Bereken uw belastingvoordeel.

kuikens voeren

Testamentair schenken.

VRC Zundert benoemen als erfgenaam is ook zorgen voor een goede opvang in de toekomst. U kunt ons bij testament benoemen tot (mede)erfgenaam. Door middel van zo'n erfstelling ontvangt de stichting dan een zelf bepaald percentage van uw nalatenschap. Als u Stichting VRC Zundert niet tot uw erfgenaam wilt maken, maar wel in uw testament wilt opnemen, kunt u ons een legaat nalaten. Dat betekent dat u een vastgesteld geldbedrag of een bepaald goed nalaat aan het Vogelrevalidatiecentrum. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via annemarie@vrczundert.nl.

Zakelijke bijdrage.

Ook als bedrijf kunt u VRC Zundert een warm hart toe dragen door middel van sponsoring. Er zijn verschillende mogelijkheden en opties om ons financieel te helpen en uw naam zal verbonden zijn met een van Nederlands mooiste en grootste opvangcentrum voor inheemse vogels en zoogdieren.

Structurele, project of natura sponsoring

Oehoe

Structurele sponsoring.

Als structurele sponsor gaat u voor een langere periode een verbinding met ons aan. In de sponsorkrant staan de verschillende pakketten en opties beschreven. Download hier onze sponsorkrant

tunnel bouwen

Projectsponsoring.

Als centrum blijven wij ontwikkelen en zo zijn er altijd nieuwe projecten en renovaties op touw. Bij projectsponsoring verbindt u zich aan een specifiek project. In de sponsorkrant vindt u de actuele projecten.

ganzen voeren

Sponsoring in natura.

We zitten altijd verlegen om de meest uiteenlopende materialen. Bekijk hier onze wensenlijst Wij  willen we u vragen zich aan de mogelijke specificaties te houden die op de wensenlijst vermeld zijn, de materialen zijn zorgvuldig en met specifieke reden gekozen. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!