man met verrekijker

“Van nestkast tot verrekijkers"

U bent van harte welkom in onze winkel tijdens de openingstijden! Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel slim. Met een afspraak bent u zeker dat u de winkel kunt bezoeken op uw gewenste moment en staat er een verrekijkerspecialist voor u klaar. Een afspraak maken kan heel eenvoudig via 076-5974165

Openingstijden en afspraak maken

De Akster is dé natuurbelevingswinkel van het VRC Zundert. Gelegen in het natuureducatiecentrum is het dé plek waar u allerhande artikelen kunt kopen om de natuur dichter bij huis te halen. Met een ruim assortiment aan verrekijkers, telescopen en een grote hoeveelheid vogel- en natuurboeken, nestkasten en diverse andere cadeauartikelen zijn we al meer dan 25 jaar een begrip onder vogelaars en natuurliefhebbers. U kunt bij ons terecht voor verrekijkers vanaf 200,- tot professionele verrekijkers.

De opbrengsten van De Akster komen direct ten goede aan ons opvangcentrum.

Openingstijden

Zaterdag 10:00-16:00 – Woensdag 13:00-16:00
De winkel is geopend op woensdag van 13-16 uur en op zaterdag van 10-16 uur. Heeft u interesse in een verrekijker? Dan kunt u het beste vooraf een afspraak maken of contact op te nemen met ons, op die manier weet u zeker dat er een gespecialiseerde vrijwilliger aanwezig is die u kan helpen!

Nu in de winkel

swarovski-nl-pure-verrekijker-binocular-1

Swarovski NL Pure

Na de revolutionaire ontwikkeling van de Swarovski EL 8,5x42 presenteert Swarovski Optik nu de NL Pure. Een prachtige doorontwikkeling op de EL-serie. De NL Pure heeft een vernieuwde uitstraling en ergonomie waardoor de kijker prachtig uitgebalanceerd in de hand ligt en qua gewicht lichter lijkt dan hij in werkelijkheid is. De mogelijkheid om een hoofdsteuntje te gebruiken zorgt voor nog meer stabiliteit tijdens het kijken. Het contrast zorgt voor een heldere en intense beleving tijdens het kijken en door het enorm, brede gezichtsveld lijkt het alsof je in je beeld stapt. De NL Pure is verkrijgbaar in 8x42, 10x 42 en 12x42 voor een prijs vanaf € 2725,00. Neem contact met ons op voor een afspraak!  

EL

IN DE AANBIEDING: Swarovski EL 8,5 x 42 en EL 10 x 42

Door de ontwikkeling en komst van de nieuwe verrekijker "NL Pure" heeft Swarovski Optik ervoor gekozen de Swarovski EL modellen 8,5x42 en EL 10x42 nu in prijs te verlagen.

  • EL 8,5x42 swarovision van € 2315,00 NU voor € 1850,00
  • EL 10x42 swarovision van € 2345,00 NU voor € 1870,00
Wil je weten of we de kijker op voorraad hebben, maak dat vooraf een afspraak via 076-5974165.

Dg

Verrekijker en fototoestel in 1 - ontdek de Swarovski Digital Guide

De Swarovski dG 8x25 is een monoculaire verrekijker waarmee je niet alleen je onderwerpen kunt bekijken, maar waarmee je ze ook nog eens kunt vastleggen en delen met 5 vrienden. De Swarovski dG kan gekoppeld worden aan 5 smartphones via een de dG app. Gemaakte foto's worden opgeslagen op je smartphone en kunnen worden gedetermineerd via apps zoals dG Mammals (zoogdieren) en Merlin Bird ID.

  • Swarovski dG 8x25 is in onze winkel verkrijgbaar voor € 1850,00
 

verrekijker swarovski

Verrekijkers

Verrekijkers zijn er in alle maten en vormen, kwaliteiten en prijsklassen. Wanneer u voor uzelf een budget in gedachten heeft, gaan we met dat budget aan het werk. Wanneer u zich wilt inlezen in verrekijkers en telescopen, ga dan naar de Tips & Trick en lees ons boekje “Bekijk het”.

telescoop

Telescopen

Een telescoop is een technologisch hoogstandje. Hoe kun je iets dat heel ver weg is zo dichtbij mogelijk halen zonder dat de kleuren en contrasten afnemen? Deze ontwikkeling staat niet stil en door het toepassen van moderne coatings en nieuwe lensslijptechnieken geven telescopen tegenwoordig geweldig beeld. Daarnaast is er grote ontwikkeling omtrent digiscoping gaande. Digiscoping is een ander woord voor fotograferen door een telescoop. Er zijn speciale adapters waarmee een camera of telefoon voor de telescoop geplaatst kan worden. De ontwikkelingen zijn in volle gang en er komen bijna maandelijks nieuwe producten op de markt. In onze winkel is een ruim assortiment telescopen aanwezig, zodat u deze goed naast elkaar kunt zetten en vergelijken. Neem gerust uw camera of telefoon mee om samen te kijken naar de digiscoping mogelijkheden.

verrekijker kapot

Service

Ziet uw verrekijker niet meer helder of lijkt hij scheel te kijken nadat u hem heeft laten vallen? Geen paniek! Wij beschikken over een kundige opticus die beoordeelt of deze kijker intern gerepareerd kan worden of naar de fabrikant opgestuurd moet worden ter reparatie. Voor kleinere reparaties, waarmee wij u in de winkel kunnen helpen rekenen wij, voor klanten, niets. Mocht uw verrekijker ter reparatie moeten worden opgestuurd naar de fabrikant dan rekenen wij, naast de eventuele reparatiekosten, ook de verzendkosten. Wordt uw verrekijker voor reparatie verzonden dan kunt u gratis gebruik maken van een leen-verrekijker, zolang de voorraad strekt (dit geldt niet voor telescopen).

herkenningskaart

Boeken en kaarten

Voor al uw vogel- en natuurgidsen kunt u bij ons terecht. We hebben een groot assortiment aan boeken over vogels, zoogdieren, insecten, planten en reptielen. Ook voor kinderen hebben we een aantal leuke natuurgidsen. De Akster biedt ook een grote verscheidenheid aan herkenningskaarten aan, waarmee u op een makkelijke, speelse manier bijvoorbeeld de vogels in uw tuin, in het bos of op het strand kunt determineren.

honing

Cadeautjes

In onze winkel kun je allerlei leuke, grote en kleine cadeautjes vinden om iemand eens leuk te verrassen. Wat te denken van een leuke shopper waarmee je je liefde voor de natuur laat zien, een mooie paraplu die perfect past tijdens een regenachtige natuurwandeling of een potje heerlijke lokale honing.

Swarovksi NL Pure- één met de natuur

Tips & Tricks