hanneke

Mei-vakantie: Expositie pentekeningen Hanneke Messelink-Anders & resultaten scholenproject basisscholen gemeente Zundert!

  16 april 2019  

In de mei vakantie van 20 april tot en met 5 mei exposeert Hanneke Messelink-Anders haar werk in ons centrum. Hanneke is geen onbekende in ons centrum en heeft reeds eerder haar werk, geïnspireerd op de natuur, geëxposeerd in ons centrum.
De link met de natuur is in al haar werk duidelijk aanwezig en vogels spelen een belangrijke rol in veel van haar tekeningen. Het VRC is dus een prachtige plek om haar werk te laten zien!  Haar pentekeningen zijn heel realistisch, zo probeert zij alle details met de grootste precisie en verfijning weer te geven. Ieder onderwerp heeft zijn eigen uitdaging, maar de grootste uitdaging vormt voor Hanneke het tot leven brengen van de natuur met alleen een simpel middel als de tekenpen, waarbij sommige onderwerpen nog van een subtiel kleuraccent worden voorzien.

Naast  het werk van Hanneke zijn ook de resultaten te zien van het scholenproject van groep 5 en 6 van de basisscholen van de gemeente Zundert.

Tijdens openingstijden bent u van harte welkom om niet alleen haar tekeningen te bekijken, maar ook een bezoekje te brengen aan onze educatieve tuin en opvang. En dit is leuk voor jong en oud, vooral in deze tijd van het jaar met zoveel jonge dieren/vogels!

Openingstijden: zaterdag en zondag van 10-16 uur, overige dagen van 13.00-16.00 uur.
Gesloten op 1ste paasdag, 23, 29 en 30 april.

Bekijk al het nieuws