VRC-40_4

VRC Zundert en maatregelen COVID19

  2 oktober 2020  

Het RIVM heeft een versoepeling van de maatregelen aangekondigd waardoor wij ook per 1 juni onze deuren weer konden openen voor publiek. Om te voldoen aan de richtlijnen hebben we een aantal maatregelen getroffen.

DIEREN GEVONDEN?

Vanwege de uitbraak van het coronavirus worden er geen dieren persoonlijk aangenomen. U mag de hulpbehoevende dieren altijd plaatsen in onze nachtopvang cq Vogelkist. Deze nachtopvang wordt zeer regelmatig geleegd. Vul duidelijk het formulier in en u wordt altijd op de hoogte gehouden over de afloop van uw gevonden dier. Wilt u weten hoe het gaat met uw vogel of zoogdier? Bel dan niet, maar stuur ons een mail via info@vrczundert.nl. We proberen uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden, maar door de drukte in de opvang kan het soms eventjes duren.

BEZOEK centrum

Op dit moment organiseren wij GEEN groepsbezoeken en kinderfeestjes. Tijdens de reguliere openingstijden kunt u met u ons centrum gewoon bezoeken en bent u van harte welkom.

BEZOEK aan winkel

Tijdens de reguliere openingstijden o kunt u de winkel gewoon bezoeken. Heeft u interesse in een verrekijker dan vragen we u een afspraak te maken. Dit kan via de telefoon of mail.

 

Wij vragen u om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen door:

  • niet te komen als u gezondheidsklachten heeft;
  • de algemene hygiëne maatregelen te volgen;
  • op gepaste afstand van elkaar te blijven (1,5 m);
  • Zich te houden aan de maatregelen die we in ons centrum getroffen hebben.

Onze openingstijden zijn:
OKTOBER t/m MAART: woensdag 13-16u & zaterdag 10-16u.

GESLOTEN OP:  1e en 2e kerstdag en oud- en nieuwjaarsdag.

 

 

 

 

Bekijk al het nieuws