IMG_7123.001 def

Zaterdag 15 juni – Zomer bij VRC Zundert

  8 juni 2019  

Donateursdag zaterdag 15 juni – Tweede editie “Zomer bij VRC Zundert”

VRC Zundert opent zijn deuren voor alle donateurs en geïnteresseerden tijdens de donateursdag op zaterdag 15 juni.

Exclusief voor onze donateurs vertellen we tijdens een presentatie wat we het afgelopen jaar hebben gedaan. Zowel het financiële plaatje als bijzondere gebeurtenissen op opvang- en educatiegebied zullen de revue passeren. Na de rondleiding kunt u met een rondleiding mee door ons centrum. In de eerste opvang zijn momenteel veel jonge dieren en het is zeker de moeite waard. Bent u donateur en wilt u met een van de presentaties of rondleidingen mee? Geef u dan op via info@vrczundert.nl.

Naast dit exclusieve programma zijn er tal van andere activiteiten zoals een tweedehandsmarkt met boeken, curiosa en diverse kinderactiviteiten.
Ook kunt u tijdens onze Donateursdag op 15 juni een prachtige pentekening van beeldend kunstenaar Tobias Baanders kopen. Speciaal en exclusief voor ons centrum tekent Tobias drie pentekeningen in een oplage van dertig stuks. De opbrengst gaat volledig naar de verzorging van de dieren in ons centrum. U kunt deze tekeningen per stuk of in een serie van 3 kopen. Een unieke kans om een prachtige dierentekening te verkrijgen én tegelijkertijd onze opvang te ondersteunen!

Swarovski Optik Demodag
Voor de echte verrekijker- en telescoopliefhebber is Swarovski Optik aanwezig. Gedurende de dag etaleert Swarovksi Optik al haar producten waaronder ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digiscoping. Daarnaast zal beroepsvogelaar en fotograaf Marc Collier de gehele dag aanwezig zijn voor advies. Om 11:30 uur en om 14:30 uur zal Marc een korte workshop “Van observatie tot fotografie” geven aan geïnteresseerden.

 

 

Het belooft een leuke en interessante dag te worden voor jong en oud!

Tot zaterdag 15 juni!

Bekijk al het nieuws