IMG_7123.001 def

Reserveer een bezoek

Als u ons centrum bezoek moet u zich aanmelden. U kunt ter plaatse een formulier invullen of eenvoudig aanmelden via de onderstaande knop.

Komt u met een groep groter dan 10 personen, neem dan even contact met ons op via mail of telefoon.  

  Maatregelen en voorwaarden Covid-19

  Aangezien ook wij ons moeten houden aan de corona-maatregelen die de overheid stelt hebben wij voor de maatregelen die van toepassing zijn op een rij gezet. Op deze manier kunt u zich goed voorbereiden en komen we geen van allen voor verrassingen te staan.

  Toegang zonder CoronaToegangsPas:

  Zolang u geen gebruik maakt van de horeca in onze zaal (binnen) is het mogelijk om ons centrum zonder CoronaToegansPas te bezoeken. U kunt ook zonder CoronaToegangsPas iets drinken op het terras of een bezoek brengen aan de winkel. 

  CoronaToegangsPas:

  Op het moment dat u in onze zaal iets wilt drinken zijn wij verplicht de CoronaToegangsPas te gebruiken.

  Hoe werkt coronatoegangspas?

  De coronapas geeft aan of iemand voldoet aan de gestelde normen om gebruik te maken van onze horecagelegenheid. De code kan via een QR code digitaal of op papier, in combinatie met een ID aangeboden worden. Er worden geen gegevens bewaard.

  Je kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  * Dit is een bewijs van een volledige coronavaccinatie. Vaccinatiebewijzen zijn niet eerder dan 14 dagen na volledige vaccinatie geldig. Voor het Janssenvaccin wordt een wachttijd van 28 dagen gehanteerd.

  * Herstel bewijs. Dit is een bewijs dat u hersteld bent van corona. Dit is bewijs van een positieve PCR-test van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen oud

  * Dit is een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Het coronatoegangsbewijs op basis van een testuitslag is maximaal 24 uur geldig van het moment van afname en moet nog steeds geldig zijn tot aan deelname of toegang aan een evenement. Een test is enkel geldig als deze door een professioneel geschoold persoon is afgenomen, dit kan gratis via “Testen voor Toegang”. https://www.testenvoortoegang.org/

  Lopende algemene maatregelen:

  * Algemene hygiëne maatregelen blijven van kracht;
  * Geef elkaar de ruimte ook nu de 1,5 meter niet meer geldt;
  * Blijf bij klachten thuis.

  Hartelijk dank voor uw medewerking!